Skip to main content

Anunț vânzare

ETA S.A., cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Depozitelor, nr. 1, județul Vâlcea, scoate la licitație publică 9 autovehicule utilizate/second hand, respectiv 4 autobuze și 5 microbuze si o remorcă de tractor.

Redirectionarea mijloacelor de transport

In data de 29 aprilie 2022, intervalul orar 12:30 - 14:00 mijloacele de transport nu vor circula pe portiunea de traseu Mircea cel Batran - Mall(Centru), astfel ca acestea vor fi redirectionate pe Calea lui Traian.

Va multumim pentru intelegere.

Primarul Mircia Gutău a semnat contractul de achiziţie pentru încă 12 autobuze

Joi, 24 februarie, primarul Mircia Gutău a semnat contractul de achiziţie pentru un nou lot de 12 autobuze cu lungimea de minim 10 m ce urmează să intre în reţeaua de transport urban de călători din municipiu în baza proiectului cu finanţare europeană “Alinierea Parcului ETA S.A la cerinţele dezvoltării durabile” iniţiat de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea. Câştigătoarea desemnată a licitaţiei pentru acest lot este Asocierea OTOKAR EUROPE filiala Bucureşti SRL (lider de asociere) si OTOKAR OTOMOTIV VE SAVUNMA SANAYI A.S. (asociat), iar valoarea contractului este de 13.774.440 lei fără TVA pentru 12 autovehicule de tip Otokar Kent C CNG. Din partea furnizorului, contractul a fost semnat de Sarp Cemal Alagöl - directorul Otokar în Romania. Termenul de livrare al noilor autovehicule este de 12 luni, iar capacitatea unui astfel de autobuz este de până la 94 de pasageri.

Acest site folosește cookies și colectează informații personale. Vezi politica de confidențialitate